DRUŠTVENA ODGOVORNOSTPosao kojim se bavimo obavljamo uz veliku ljubav, interesovanje, hobističku i profesionalnu želju, ne štedeći ni sebe ni vreme da ga izvedemo strpljivo, najbolje i do kraja. Za to imamo veliko iskustvo i profesionalno smo obrazovani.

Od 1986. godine kada smo osnovani nikada nismo kasnili u izmirivanju poreza i doprinosa. To nam je jedan o prioritetnih zadataka. Sva potraživanja u poslovanju uvek plaćamo na vreme.

Od osnivanja sarađujemo sa FDU u Beogradu (Fakultetom dramskih umetnosti) u sponzorisanju i besplatnom davanju opreme radio veze za njihove aktivnosti: Susreti FDU, Festival studentskih filmova, sminjanju seminarskih i diplomskih radova studenata i dr. aktivnostima. Ovo nam je posebna čast i težimo da maksimalno pomognemo davanjem opreme i prenošenjem našeg znanja i iskustva iz ove oblasti, na edukaciji studenata da pomognemo u školovanju organizatora, producenata, režesira i drugih specijalnosti.

Pomažemo taksistima, službama za obezbeđenje, radio amaterima i svima koji imaju sredstva radio veze u savetima i edukaciji kako da na najbolji način koriste svoje radio stanice, antene, baterije i ostali pribor. Trudimo se da im u svemu omogućimo zadovoljstvo korišćenja i da na najbolji način rukuju i održavaju iste kako bi imali najviše uspeha i rezultata.

Pomogli smo mnoge humanitarne akcije: izgradnju hrama Svetog Save na Vračaru, ponovnu izgradnju Avalskog tornja, za vreme ratnih dešavanja od 1991. do 1994. kao i za vreme NATO agresije u pomoći stanovništvu. Pratimo i pomažemo sve značajnije akcije bolesnih, starih lica, slepih i slabovidih, hendikepiranih i sl. Pomogli smo besplatnim davanjem opreme za pojedina takmičenja u raznim sportskim disciplinama i radio amatera u ARG i sl. gde su veoma mali budžeti za izvođenje aktivnosti.

Obrazovne ustanove, klubovi, organizacije mladih ili starih lica i sl. organizacije mogu računati na nas u edukaciji i informisanju iz oblasti radio veza. U skladu sa našim poslovnim rezultatima i mogućnostima pratićemo sve humanitarne i društvene aktivnosti na adekvatan način.